Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

31 mei 2018
16:00 - 18:00
3.19

TLL inspiratiecafé

inspiratiecafé TLLHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Ditmaal gaat Vincent Crone – onderwijsdirecteur bij Media- en Cultuurwetenschappen en tevens Teaching Fellow –  met de aanwezigen in gesprek over ‘goede docenten’, want: wat maakt iemand tot een goede docent aan de universiteit? En, zijn er verschillen in de kwaliteiten die je moet hebben tussen de verschillende vakgebieden? Met andere woorden: is een goede docent bij de bètafaculteit wezenlijk anders dan bij bijvoorbeeld Sociale Wetenschappen?


Wanneer
: Iedere tweede donderdag van de maand, (maar i.v.m. Hemelvaart, dit keer de laatste donderdag van de maand)

Hoe laat: Vanaf 16.00 uur

Waar: Teaching & Learning Lab (Buys Ballotgebouw 3.19)

Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16.oo uur