Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

12 oktober 2017
16:00
Teaching & Learning Lab (BBG 3.19)

TLL inspiratiecafé

inspiratiecafeTLLHeb je je onderwijs geïnnoveerd of wil je juist meer weten over hoe je dat zou kunnen doen? Kom hierover sparren met mede-docenten in het TLL inspiratiecafé, onder het genot van een hapje en drankje. Een plek voor ontmoeting, uitwisseling en inspiratie!

Ditmaal komen er twee initiatieven aan bod die ons uitnodigen om studenten ook buiten het formele onderwijs om uit te dagen.

Rik Vangangelt werkt vanuit Educate-it aan een initiatief om studenten meer te betrekken bij onderwijsinnovatie. Hoe kun je studenten meer betrekken bij onderwijsontwerp en gaat et de flexibilisering van het onderwijs co-creatie een steeds grotere rol spelen?

Milad Tannazi is een talentvolle farmaciestudent, onder meer bekend van zijn scherpe columns in DUB en de oprichting van het Avicenna Excellence Programme. Nu heeft hij zijn pijlen gericht op het stimuleren van ondernemerschap vanuit het initiatief ‘UtrechtInc Students’. Hij zal vertellen wat deze organisatie voor studenten én docenten kan betekenen.

Wanneer: iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur

Aanmelden niet nodig.