Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

14 september 2017
16:00
Teaching & Learning Lab (BBG 3.19)

TLL inspiratiecafé

inspiratiecafeTLLHeb je je onderwijs geïnnoveerd of wil je juist meer weten over hoe je dat zou kunnen doen? Kom hierover sparren met mede-docenten in het TLL inspiratiecafé, onder het genot van een hapje en drankje. Een plek voor ontmoeting, uitwisseling en inspiratie!

Donderdag 14 september laat Klaas Kuperus de HP Sprout computer zien. Interessant aan deze computer is dat het de scheidslijn tussen fysiek en virtueel vervaagt. Fysieke objecten verrijken met virtuele content, fysieke objecten letterlijk in een handomdraai virtualiseren, deze vervolgens weer 3D-printen. Virtuele simulaties manipuleren met fysieke objecten; allemaal mogelijk. We hebben een Sprout computer ter beschikking in het Teaching & Learning Lab voor docenten die deze graag in hun onderwijs willen inzetten, of als je er gewoon eens mee zou willen experimenteren.

Verder mengen zich a.s. donderdag in het publiek verschillende studenten die gaan vloggen over blended learning aan de Universiteit Utrecht.

Wanneer: iedere tweede donderdag van de maand
Hoe laat: vanaf 16.00 uur

Aanmelden niet nodig.